Foto & Illustrationer

 

NYHET! Mamma Mias Coronadagbok
Efter glada tillrop och önskemål har jag samlat mina illustrationer och betraktelser från den naturkatastrof som drabbade Sverige och världen våren 2020. Vill du ge bort min dagbok som ett minne av en annorlunda tid går det bra att beställa genom att ringa eller maila mig.

Mjukband A5 format 48 sidor
Pris: 125 SEK 20 SEK/såld bok i första upplagan går till insamlingen för Världens Barn. Ev. porto tillkommer

Foto
Kameran är nästan alltid med mig och fotografering är en stor del av min verksamhet. I mina uppdrag förekommer ofta produkt-, porträtt- och miljöfotografering. Naturfotografering hör till en av mina stora passioner.

WeDo Event är en del av min verksamhet, där jag erbjuder mina tjänster som bröllopsfotograf. Du får även hjälp med allt tryckt material för bröllop och fest. Mina bilder finns publicerade på 13 sidor i BröllopsGuiden nr 1-2015 under rubriken Rosor & Romantik. Läs mer och se mina bilder på www.wedoevent.se eller på Instagram wedo_event_brollop och FB WeDoEvent.se

Illustrationer
Jag tar fram illustrationer i olika manér beroende på kund och önskemål. Ett av mina hjärteuppdrag är för Komikapp AB i Varberg. Mina illustrationer ligger till grund för deras tonalitet både i tryck och på webben.

Våren 2015 kom min barnbok Mamma Mias ABC ut i handeln. En bok med färgglada illustrationer och kluriga rimsagor för de minsta. Till boken finns en affisch och ett målarhäfte. Du kan köpa boken, målarhäftet och affischen på www.mammamias-sagor.se. Här hittar du även mina övriga barnaffischer.