Foto & Illustrationer

 

Jag är självförsörjande vad gäller fotografering av premier, porträtt och miljöbilder. Naturfotografering hör till en av mina passioner något som också kommer till glädje i mina olika uppdrag. Vid mer avancerade produktfotograferingar finns flera duktiga fotografer i mitt nätverk.

WeDo Event är en del av min verksamhet, där jag erbjuder mina tjänster som bröllopsfotograf. Du får även hjälp med allt tryckt material för bröllop och fest. Mina bilder finns publicerade på 13 sidor i BröllopsGuiden nr 1-2015 under rubriken Rosor & Romantik. Läs mer och se mina bilder på www.wedoevent.se eller på Instagram wedo_event_brollop och FB WeDoEvent.se

Jag tar fram illustrationer i olika manér beroende på kund och uppdrag. Påsken 2015 fanns mina Galleriägg att köpa ute i handeln. Ett fantastisk spännande och roligt uppdrag där mina mönster målade i akryl pryder två påskägg i tunn plåt. Uppdragsgivare: Royal Bisquit Sverige AB.

Våren 2015 kom min barnbok Mamma Mias ABC ut i handeln. En bok med färgglada illustrationer och kluriga rimsagor för de minsta. Till boken finns en affisch och ett målarhäfte. Du kan köpa boken, målarhäftet och affischen på www.mammamias-sagor.se. Här hittar du även mina övriga barnaffischer.